Buurtbemiddeling aanvragen

Iedere inwoner van de gemeente Lochem kan gratis gebruik maken van buurtbemiddeling. Voorwaarde is dat u bereid bent om in gesprek te gaan met degene die u last bezorgt en dat die daadwerkelijk in uw directe omgeving woont.
Natuurlijk hoeft u dat gesprek niet alleen te voeren. De bemiddelaars spreken eerst met alle partijen en doen daarna samen met u het bemiddelingsgesprek.

Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of om uw zaak aan te melden. U kunt ook aan uw gemeente, woningcorporatie of aan de wijkagent vragen of zij buurtbemiddeling inschakelen. 

Buurtbemiddeling heeft een nieuwe naam: GoedeBuren

Houd het goed met de buren!

 

Lukt dat even niet? Hebt u last van de buren? Dan luisteren wij graag naar uw problemen en denken samen met u na over een oplossing.

Wij helpen bewoners die last ondervinden van buren of buurtgenoten. We hebben jarenlange ervaring met problemen en ruzies tussen buren. Een goed gesprek met de buren is vaak een goede oplossing. Daarbij helpen wij u graag. We ondersteunen u op de achtergrond of we organiseren een gesprek met de buren onder begeleiding van onze bemiddelaars.

Wilt u liever niet in gesprek? Ook dan kunnen we u helpen. We zoeken samen met u naar een oplossing. We bieden een luisterend oor, denken mee over de mogelijkheden om er iets aan te doen, adviseren over praktische en juridische mogelijkheden en kennen de wegen naar instanties die u helpen.
 

Onze hulp is gratis voor inwoners van de gemeente Lochem.

Ga voor hulp en informatie naar www.goedeburenlochem.nl