Kan ik buurtbemiddeling voor iemand anders aanvragen?

Iedereen weet wel van ruzies tussen buren verderop in de straat of elders in de wijk. Misschien maakt u zich ook zorgen over de sfeer tussen buren die u kent. Als u denkt dat buurtbemiddeling daar goed werk kan doen, dan kunt u deze buren voorstellen om gebruik te maken van buurtbemiddeling. Geef ze de kans om er over na te denken en eventueel informatie te vragen. Ze kunnen daarvoor contact opnemen met buurtbemiddeling. Als u niet weet hoe u dat moet aanpakken, kunt u zelf contact opnemen met buurtbemiddeling voor gratis advies. U kunt van buurtbemiddeling ook een folder krijgen waarmee u naar de buren kunt stappen. Buurtbemiddeling zal nooit op eigen initiatief naar bewoners stappen. Buurtbemiddeling gaat alleen aan het werk na een verwijzing of als bewoners zichzelf aanmelden.
kleur: 
color_w

Buurtbemiddeling heeft een nieuwe naam: GoedeBuren

Houd het goed met de buren!

 

Lukt dat even niet? Hebt u last van de buren? Dan luisteren wij graag naar uw problemen en denken samen met u na over een oplossing.

Wij helpen bewoners die last ondervinden van buren of buurtgenoten. We hebben jarenlange ervaring met problemen en ruzies tussen buren. Een goed gesprek met de buren is vaak een goede oplossing. Daarbij helpen wij u graag. We ondersteunen u op de achtergrond of we organiseren een gesprek met de buren onder begeleiding van onze bemiddelaars.

Wilt u liever niet in gesprek? Ook dan kunnen we u helpen. We zoeken samen met u naar een oplossing. We bieden een luisterend oor, denken mee over de mogelijkheden om er iets aan te doen, adviseren over praktische en juridische mogelijkheden en kennen de wegen naar instanties die u helpen.
 

Onze hulp is gratis voor inwoners van de gemeente Lochem.

Ga voor hulp en informatie naar www.goedeburenlochem.nl