Buurtbemiddeling aanvragen

 

Druk op onderstaande knop om direct buurtbemiddeling aan te vragen ...

 

 

... of kijk eerst hieronder of buurtbemiddeling in uw gemeente actief is.

Lochem

Iedere inwoner van de gemeente Lochem kan gratis gebruik maken van buurtbemiddeling. Vul het aanvraagformulier in of neem contact met ons op (zie rechter zijbalk) voor meer informatie, advies of om uw zaak aan te melden. U kunt ook aan uw gemeente, woningcorporatie of aan de wijkagent vragen of zij buurtbemiddeling inschakelen. 

Hof van Twente

Iedere inwoner van de gemeente Hof van Twente kan gratis gebruik maken van buurtbemiddeling. Vul het aanvraagformulier in of neem contact met ons op (zie rechter zijbalk) voor meer informatie, advies of om uw zaak aan te melden. U kunt ook aan uw gemeente, woningcorporatie of aan de wijkagent vragen of zij buurtbemiddeling inschakelen.

LET OP: Vanaf 1 januari 2018 wordt buurtbemiddeling in deze gemeente uitgevoerd door Salut-Welzijn. U kunt dan niet meer via deze weg een aanvraag doen. Neem na 1 januari contact op met Salut-Welzijn, tel. 0547-260053

Rijssen-Holten

In de gemeente Rijssen-Holten kunnen huurders van Viverion gebruik maken van buurtbemiddeling. Neem contact op met Viverion als u daarvan gebruik wilt maken. U kunt Viverion bereiken op 088 - 321 32 10

Overige gemeenten

In overige gemeenten wordt vaak ook buurtbemiddeling aangeboden. Neem daarvoor contact op met uw gemeente.

In mijn gemeente is geen buurtbemiddeling!

Is er in uw gemeente geen buurtbemiddeling? Wij verzorgen in Gelderland en Overijssel soms buurtbemiddeling op aanvraag. Hiervoor is medewerking van uw gemeente of woningcorporatie noodzakelijk. Vraag bij uw gemeente of woningcorporatie of zij contact met ons opnemen.